torsdag 12 september 2013

Kick Off

Idag har vi haft Kick Off för höstterminens tema. Under de första veckorna in på nya terminen har vi lyssnat in, frågat och observerat barnen vad de leker med, är intresserad av att veta mer om och vi fann en intressant nämnare bland alla barnen som vi denna termin valt att arbeta med! Efter vår gemensamma Kick Off idag kunde alla barnen gissa vad temat skulle handla om... Vi får väl se om ni kan gissa vad temat är....

















Vi sjöng maaaaasssor om krokodiler, spindlar, apor, grodor, elefanter, ålar, sälar o annat... Vi  skrattade, skojade och hade superkul idag! Kan ni gissa temat????


... DJUR!!!!! & inte vilka djur som helst utan vi har kallat temat " Alla världens djur"

Vår tanke är att man sedan i sina grupper får arbeta lite som man vill. Antingen snöar man in sig på bara ETT djur någon vecka eller så lär man sig så mycket som möjligt om en massa olika djur! Det viktigaste är att det är barnen som bestämmer, barnens inflytande gäller :-) Hela temaarbetet ska mynna ut i ett vernissage i november månad där NI är välkomna att komma in i vår värld... i djurens spännande värld..... Whhhooohhhoooo!!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar