tisdag 11 februari 2014

Statistik

Jo men det är ju så kul att se att ni följer oss här på Bloggen & att vi kan se att vi har besökare :-) Ni är inte så pigga på att kommentera men någon sa att det var lite för komplicerat. Är det så? Hur som haver - Statistiken för idag lyder som följer:

Sidvyer igår: 36
Sidvyer senaste månaden: 693
Sidvyer all historik (sen nov 2012): 10 013

Vi tycker det är jättebra! T.A.C.K. till alla och envar av våra följare! Bloggen är ett perfekt verktyg för oss att dokumentera vad vi gjort här på förskolan och bra för oss och er att kunna att skapa en dialog med barnen vad de gjort under dagen och när ni ställer frågan "Vad har ni gjort idag?" blir ofta svaret "Inget". Kika då in här så kan ni säkert få en större utläggning vad de gjort och en hel del roliga svar :-)


Helt galet -10 000 gånger har NI tittat på vår lilla blogg!!! Eller som barnen skulle sagt....







3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Då får vi bättra oss med feedbacken! Det är så roligt att läsa om våra barns dagar och se alla fina bilder. Tack för att ni lägger ner tid och engagemang på bloggen.
    Kram från Palms

    SvaraRadera
  3. Åååhhh. det går att kommentera!!! TACK TACK vi tycker det är jätteroligt att ni kan se en liten glimt av dagen. Vet att man som förälder gärna skulle vilja vara en fluga på väggen... vilket ju inte går... men genom bloggen kan vi i alla fall visa er lite!!

    SvaraRadera