torsdag 22 januari 2015

Renoveringsprojekt!

Ja då kan vi äääääntligen säga det som vi knappt har trott på själva... vi ska få....

Renoverat vårt kök, städförråd och en ny personaltoalett!! 

Vi har trott att de skulle börja v 8 men det visar sig att de börjar NUUUU redan på måndag! Detta kommer ta så lång tid som hela 10 veckor (!!!!) men kommer bli sååå fint och det känns jätteskönt att få ett riktigt snyggt och fräscht kök. Vårt gamla kök är ju från 1987 så det var väl dags, eller hur?

Linda kommer laga lunchen på Henriks Hage och sen hämtar vi den till Kämpingestugan med varmhållningslådor. Frukost och mellanmål kommer vi fixa själva. Hoppas ni har förståelse för att det inte kommer serveras gröt och kokt ägg dessa veckor till frukost utan vi kommer få ha filmjölk och smörgås & mycket engångsartikar mm

Killarna som ska renovera säger att de kommer bygga upp en provisorisk vägg in till  kök, hall så att vi blir så lite störda som möjligt men det kommer ju låta lite, framförallt de första två veckorna när de river allt.  Tyvärr måste vi ju ha en kyl och lite matvaror någonstans så därför har vi fått "låna" dockrummet och har det nu i lekhallen. Barnen tycker det är helfestligt dock :-)


Såååå fortsättning följer på vårt stooooora renoveringsprojekt...




Bye Bye gamla köket!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar