tisdag 22 september 2015

Estelle Bokhyllan

För er som missade vårt föräldramöte förra veckan när vi hade besök från Höllvikens bibliotek kommer lite info här gällande Estelle bokhyllan!

När prinsessan Estelle föddes fick hon en bokhylla fullsmockad med barnböcker av regeringen. Då tyckte Höllvikens bibliotek att alla Höllvikens små prinsar & prinsessor inte ska ha det sämre! Därför står nu en RÖD bokhylla i vår lekhall fullsmockad med böcker om prinsessor, kiss & bajs, snåla glasstanter, mullvaden & mycket mycket annat! Det är till för att ni föräldrar ska kunna låna hem. Man skriver upp i en pärm vilken bok man lånat & sen läser ni den hemma för era barn. Behåller den några dagar, en vecka el längre. Lämnar tillbaka den så att någon annan kan läsa den & så kan ni låna nya :-) Bra va? Strålande idé tycker vi & bokhyllan står här i Ett år sen får någon annan förskola den! Så glöm inte 

LÅNA LÅNA LÅNA!!!



& så kan vi ju smygläsa dem här på förskolan med... Sicken tur vi har! Det är ju sååååå viktigt att läsa & lyssna på mycket böcker för att få ett stort ordförråd! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar