onsdag 7 september 2016

Lekplatsutflykt

Idag åkte våra Igelkottar på "Lekplatsutflykt". De tog först bussen upp till Granvik. Där började de med att äta frukost innan de intog lekplats Nr 1. På lekplats Nr 2 träffade de alla gamla kompisar -LAMMEN - som nu börjat Förskoleklass - efter en massa kramar och glada tillrop fortsatte färden till en gröning i närheten där de lekte "under hökens vingar kom" samt "kom alla mina kycklingar"





Nästa lekplats blev den med "röret" där vi också åt vår lunch!! Efter den hann vi "bara" en till lekplats så då valde barnen att vi skulle gå till lekplatsen med "gungvippbrädan". Där hade vi också vår sista matstopp eller rättare sagt fika stopp där vi smaskade på det där lilla extra vi hade med!! M U M S!!!







Vi var ju såklart samtidigt på insektsjakt då det är barnens stora intresse just nu men vi såg dock mest mygg & en & annan fjäril. Däremot hittade vi ett annat spännande djur - en stooooor Vinbärssnäcka - barnen tyckte faktiskt den var väääääldigt snabb :-)


Vi var tillbaka på förskolan strax innan mellis - trötta, nöjda & glada!! Barnen måste verkligen få beröm - de är fantastiskt duktiga på att leka, hjälpas åt & att gå sååååå långt som de gjort idag!! De är såååå bra, helt enkelt BÄST :-)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar