onsdag 2 oktober 2013

Teaterbesök

Idag har vi haft stora "teaterdagen" på förskolan. Myrorna, Nyckelpigorna och Sälarna har alla varit på teater på Kyrkans Hus. (Lammen ska åka på teater i Skanör den 16/10 & se "Älgar flyger" & har därför inte varit med idag) Alla barnen har sett samma föreställning fast anpassad för de olika åldersgrupperna. Först på morgonen åkte våra 2 åringar. De tog bussen tidigt, tidigt och åt frukost ute i det gröna.  Efter frukost åkte 4-5 åringarna.

Teaterföreställningarna hette " En Skräphistoria" och spelades av Åsa Söderling Kajic och Sandra Danielsson.

"Tandborsten är bortslängd och har blivit skräp. Det är ganska ensamt. Man kanske skulle ställa till med kalas? Men vad gör man om man är så blyg att man inte vågar bjuda någon? Så dyker plötsligt ketchupflaskan Peppu upp och stökar till hela soptippen. En skräphistoria är en rolig och fantasifull, musikalisk föreställning om ensamhet, vänskap och hur man får en elvisp att slå kullerbyttor. Pjäsen behandlar också temat återvinning och sophantering på ett klurigt och galet sätt"



Frukost i det gröna, mumsigt!
 
 
Nu kan föreställningen börja!!






Bilder från föreställningen med Myrorna. 
 
 


Förväntansfulla barn väntar fint på sin tur att komma in och titta!































Superkul föreställning och barnen skrattade mycket åt de tokiga figurerna - En tandborste och en ketchupflaska som hade blivit slängda på soptippen!! Sen var det dags att åka hem och att åka buss är alltid lika spännande!!!






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar