torsdag 9 juni 2016

Nya kompisar

För ett par månader sedan bestämde vi att Igelkottarna & Lammen skulle komma & hälsa på hemma hos Malin G när det blivit  varmt & soligt. De har sååå många gånger under åren gått förbi huset & sagt HEJ till hundarna. Idag var det äntligen dags!

Såklart de hade med sig en finfin present!! Alla barnen hade ritat vars en teckning! Ååååå så fint av dem!!


Ett litet axplock! 


Vi började med att fika & äta nybakade kanelbullar ute i det fina vädret!



Tror att för många barn var det dess två som lockade mest! 

SAMMIE & SHANTI



Världens snällaste men ack så hoppiga & busiga! Det var nån barn som var lite rädda för hundar så vi tog det säkra före det osäkra & kopplade dem & det blev måååånga "promenader" i trädgården o övningar att sitta o ligga o annat minsann....



Några spelare fotboll, nån annan Air hockey o nån annan luffarschack...när man inte var inne i "skogen" och hittade spännande saker som kottar, pinnar och annat kvarglömt....



Innan det var dags för dessa underbart ljuvliga & framförallt duktiga barn att gå tillbaka till förskolan grillade vi korv med bröd & åt morot & gurkstavar till! 


Sen var det kramkalas & tack för besöket & hundarna var väldigt nöjda över all uppmärksamhet och lek de fått men ack såååå trötta och varma efteråt. De sov gott efter finbesöket av sina nya kompisar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar