fredag 10 oktober 2014

I Skuggornas land...

Plötsligt händer det.... Igår blev vi uppringda av en släkting till några av våra barn som undrade om vi ville ha FRIBILJETTER till en föreställning på Barnens Scen i Folkets park, Malmö... Om vi ville... JAAAA Självklart! Kultur är viktigt! & så trevligt att komma ut på lite spännande äventyr utanför Höllvikens gränser.

14 glada barn träffades tidigt i morse för att ta bussen in till Malmö!



Pedagogerna hade brett mackor med sig så barnen skulle kunna äta frukost innan föreställningen meeeeen av någon mystisk anledning så stannade den ryggsäcken kvar på bussen.... Som tur var ligger det en bra Konsumbutik precis bredvid Folkets Park så alla barn och vuxna stövlade in där för att handla mjukost, skinka och "runda mackor"!! Lysande!! Alla var nöjda och glada!! & gott var det också :-)


Sen var det dags att gå in på Barnens scen och för er som inte vet så ligger Barnens scen i Malmö Folkets Park i ett gult, runt hus. Förr i tiden var detta en dansbana och det händer tydligen än idag att folk knackar på för att fråga om här arrangeras dans :-) nuförtiden är huset dock vikt för barnkultur. Här kan man se teater, cirkus, musik, dans och mycket annat för barn. De skriver på sin hemsida att "med tonvikt på scenkonsten ger vi alla barn i Malmö med omnejd möjlighet att ta del av ett varierande kulturutbud av högsta kvalite'.








Föreställningen idag hette "Skuggans Land" - en magisk dansföreställning som väcker fantasi! Av Memory Wax 
Här fick barnen följa med på en resa genom Skuggans land. Ett föränderligt landskap där tre figurer vandrar i sökandet efter sina drömmar. En föreställning om ensamhet och vänskap, om att bejaka det udda och annorlunda. 






Efter föreställningen lekte de på den roliga lekplatsen inne i parken... Alldeles för kort tid tyckte de så dagens tips... Åk dit med era barn om ni är i stan :-)





Sen var det dags att åka hem och kan ni tänka er.... Den försvunna ryggsäcken satt kvar på samma ställe där den blev lämnad.... Full med mackor....



Trötta, nöjda och glada var sen alla tillbaka på Kämpingestugan lagom till lunch där det vankades "Dynamitsoppa och nybakat bröd"



HA EN UNDERBART TREVLIG HELG ALLESAMMANS!!!!!!! Ses på måndag!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar