tisdag 7 oktober 2014

Utflykt till Falsterbo

Idag har det varit en toppendag för Idag tog Nyckelpigorna, Lammen och Igelkottarna bussen till Falsterbo :-) Yeeeaaaahhh!!! De har  varit på naturpromenad på "trädslingan" och undersökt den underbara naturen, tittat på hur långt hösten kommit i sitt arbete, tittat på träden och lärt sig lite nya träd. Om någon av barnen pratar där hemma om träd med vattenkoppor (!!!) så var det vad man kom fram till att träden med svarta prickar måste ha.... Hhhhmmmm.... Kanske det kanske....)


Nere vid stranden kunde man inte vara idag för oj oj oj vad det blåste hårt och sanden den yrde...



Mycket bättre inne i skogen där man faktiskt inte kände av blåsten alls! En underbart ljuvlig dag med en massa olika aktiviteter såsom att plocka löv med sig hem så att de kan pyssla och återanvända dem. De har målat av löv på träd... och lekt såklart, att leka är ju det viktigaste ett barn kan och ska göra i sin barndom!!! L.E.K.A 








Men vad är väl en utflykt utan att äta matsäck??? Tja ganska trist om ni frågar mig... Och barnen hinner ju inte komma till en utflykt förrän de vill äta och tyvärr hände det en lite tråkig sak med det idag.... Alla bara provsmakade liiiite och sen gick de iväg och tja någon hade väl inte riktigt stängt sin ryggsäck eller kanske tom råkat förlägga sina pannkakor utanför det vet vi inte riktigt men när det var dags att äta så var påsen tom (!!!!) och endast en påse med måååååånga "näbbmärken" på låg på marken!!!! Oooohhh neeeeej!!!! Inte roligt alls!!!! Barnen kom fram till att det nog varit mamma Mu's kompis Kråkan som varit framme!!!! Tur det finns bra kompisar som kunde bjuda lite på sina pannkakor. Slutet gott allting gott!!!





Och vet ni vad vilken tur de hade?? Precis när de satte sig på bussen började regnet vräka ner!!! Sicken tur!!!! Så nöjda och glada åkte alla hem!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar