tisdag 28 april 2015

Studiebesök

Igår var våra Lamm och Igelkottar på "studiebesök" på Henriks Hage med samling, fruktstund och lek med deras leksaker och även en stunds lek i gympasalen. Snart är det ju dags för oss att tillfälligt låna dessa lokaler (dvs 1/6-14/8 då vi ska få en heeeeelt ny gård) och vi tänkte att det var bra att förbereda barnen lite på hur det kan bli. Mycket spännande tyckte många av dem och samtidigt lite läskigt! Vi kommer göra allt vi kan för att de ska känna sig hemma där och ha en rolig sommar på Henriks Hage. Vid förra årets sammanslagning kallade ju barnen Kämpingestugan för "sommarstugan" så vi får väl komma på ett bra namn när vi nu "semestrar" på den stora förskolan :-)

Vi tittade runt:
"var är toaletten?"
"Var ska vi äta?"
"Vilka spännande leksaker de har!" (Vi kommer ta med en del av våra egna saker så att de känner igen sig och känner sig hemmastadda)

Sen kommer ju all personal vara där såklart och försöka göra dagen så vanlig som möjligt! Vi har ju haft sammanslagningar på Kämpingestugan alla år och barnen som kommit till oss brukar tycka det är spännande. Det hoppas vi att vi också kommer känna och framförallt har de ju en spännande stor gård barnen kan busa på och närheten till Lyckan skogen, brandbilslekplatsen, Ängdalas roliga lekplats... Ja ni hör ju... detta kommer bli jättebra! Och sen kommer vi tillbaka till Kämpingestugan 17 augusti med en helt ny fantastiskt fin gård










































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar